19th Ave New York, NY 95822, USA

Kadromuz

gÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI
Programın Amacı

Görsel İletişim Tasarım Lisans Programı ile, alanında mesleği ile ilgili teknik bilgi ve beceriye sahip, bilişim, tasarım ve iletişim araçlarını kullanabilen, araştıran, kendini sürekli yenileyen, özgün fikir ve yaratıcı tasarımlar ortaya koyabilen, nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.

e-Kampüs ile tüm kaynaklara anında erişebilirsiniz.

Online olarak tüm öğretim üyelerinden destek alabilirsiniz.

Tasarım topluluğu ile program etkinliklerine katılabilirsiniz.

Programdan mezun olduktan sonra geniş iş olanakları sizi bekliyor.

Program kadromuz
Lisans, Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans

Program kadromuzda yer alan tüm öğretim üyelerimiz programdan en iyi verimi alabilmeniz için sizlere tüm kaynakları sunuyor olacaktır. Merak ettiğiniz, sormak ve öğrenmek istediğiniz tüm konularda öğretim üyelerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca tasarım topluluğumuz ile programa dair tüm etkinlik ve diğer verilere ulaşabilirsiniz. Görsel İletişim Tasarımı 3 programdan oluşmaktadır. Lisans, Tezli Yüksek Lisans ve Tezsiz Yüksek Lisans.

Görsel İletişim Tasarımı Kadrosu
Görsel İletişim Tasarımı öğretim görevlisi kadrosu.
AOF09498c-min-scaled
Topluluğumuza katılın
Görsel İletişim Tasarımı Topluluğuna Katılın
Tasarım Topluluğu

Çevrimiçi Tasarım Topluluğu kapsamında sanat, tasarım, yaratıcılık, teknoloji, görsel iletişim tasarımı, grafik tasarım, tipografi, masaüstü yayıncılık, dijital illüstrasyon, fotoğraf, animasyon, 3D modelleme, reklam filmi yapımı, jenerik tasarımı, multimedya, etkileşim tasarımı, web/uygulama arayüz tasarımı, oyun tasarımı, interaktif medya tasarımı, bilgilendirme tasarımı, ambalaj tasarımı, göstergebilim, tasarım hukuku gibi alanlarda önemli sunumlar ve seminerler gerçekleştirilecektir.

Tasarım alanı ile ilgili farklı disiplinlerde, alanında uzman isimler seminerlere davet edilecek ve Açıköğretim Sistemi öğrencileri ile etkileşimde bulunmaları sağlanacaktır. Ayrıca Tasarım Topluluğu öğrencileri ile gerçekleştirilecek uygulamaya yönelik etkinlikler sonrası oluşturulacak çalışmaların yer alacağı sergi gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.